SCENPROGRAM LÖRDAG 10 MARS

11:00 Invigning Lennart Käll, VD Svenska Spel och Christina Möller, Korvakademien

11:15 Presentation av VM-korven

11:30  Intervju: Carl Jan Granqvist

12:00 Hur gör man Korv? Årets Kock från 1990, Roland Persson gör korv på scenen

12:40 Utställarintervju: Chark SM

13:00 Korvduell: Ulrika Brydling och Magnus Persson tävlar mot varandra

13:45 Utställarintervju: Årets Korvprofil 2016: Sorunda Korvfabrik

13:50 Prisutdelning: Årets Korvprofil 2018

14:00 Utställarintervju: Taylors & Jones

14:30 Debatt: Samtal mellan djuruppfödare och charkuterist, Kretsloppsbonde Erika Olsson Onsberga gård, Jon Randow Korvhantverk Stockholm

15:00 Korvduell: Jimmy Hemingsson och Fredrik Zäll tävlar mot varandra

15:45 Intervju: Märkning, vad ska jag välja och varför? Experter och konsumenter reder ut begreppen.

Elisabeth Qvarford, VD Svenskt kött

Gunnela Ståhle, Vi konsumenter

Åsa Domej, Miljö & Hållbarhetschef Axfood

16:15 Prisutdelning: Årets Korvkrog

17:00 Provning: Svenskt Öl i Världsklass Sylvia Falkeström


STORA SCENEN SÖNDAG 11 MARS

10:30 Invigning Sven-Erik Österberg, Landshövding, Maria Dirke, LRF och Christina Möller, Korvakademien

11:00 Korvduell: Dog Fight med Korvbrödsbagarn, Anders Levén och Roland Persson tävlar mot varandra

12:00 Prisutdelning

Årets Korvlimerick

Årets Korvkiosk

13:00 Intervju: Vad smakar korven? Johan Swahn

13:45 Debatt Internationell korv i Sverige, Staffan Snellman och Thomas Romualdi

14:15 Prisutdelning:

Årets Hederspris

Årets Festivalkorv

Årets Korvtillbehör

15:00 Korvvalsdebatt: Anna Maria Corazza Bildt

 

MODERATORER

Ulf Elving och Jan Scherman

 

 

 

©2018 KORVFESTIVALER AB  INFO@KORVFESTIVALEN.SE

Log in with your credentials

Forgot your details?