VAD ÄR KORVFESTIVALEN?

-Den självklara mötesplatsen för alla Korvälskare så klart!

Korvfestivalen lockar årligen tusentals glada Korvälskare till att botanisera i ett unikt utbud av Korv, passande Korvtillbehör och dryck.

Helgen den 27-28 september 2024 kan vi stolt presentera att vi arrangerar den tredje upplagan av Korvfestivalen i Göteborg!

Med ljus och lykta har vi sökt efter en ny lokal och med tips från er besökare har vi landat i Gothenburg Film Studios! Lite råare, lite roligare och med lite bättre kommunikationer så tror vi att festivalen kommer göra sig utmärkt i dessa lokaler som nu, utöver filminspelningar, även öppnar upp för publika arrangemang.

Mer om festivalen presenteras här på vår hemsida under våren 2024. Men köp din biljett redan idag! Barn upp till 12 år går in gratis på fredagen innan klockan 16:30 samt innan klockan 11:00 på lördagen.

Varmt välkomna!

 

GE BORT EN KORVUPPLEVELSE I PRESENT!

Känner du någon som älskar korv och är en sann livsnjutare? Varför inte då ge bort en entrébiljett till Korvfestivalen till någon du tycker om. Biljetterna är inte personliga och passar därför utmärkt att ge bort i present.
För er som önskar har vi därför tagit fram en “Grattis-hälsning” som ni kan ladda hem här och skriva ut och ge bort tillsammans med biljetterna (köps separat).