Guldsponsorer:

Aftonbladet

Korvfestivalen kan stolt meddela att Aftonbladet går in som mediepartner till Korvfestivalen 10-11 mars 2018.

Bland annat kommer man tillsammans ta fram ett magasin som kommer säljas i dagligvaruhandeln i hela Sverige samt delas ut på plats på Korvfestivalen. Beräknad upplaga är ca 35.000 exemplar.

I Magasin finner läsarna allt de behöver veta eller någonsin undrat om korv, tillbehör och passande dryck varvat med massa härlig inspiration och recept. Helt enkelt ett måste för alla korvälskare. Dessutom avsätts 10 sidor i magasinet specifikt om Korvfestivalen, dess program, nyheter mm.

Snabbfakta om korvbibeln

Titel: Allt om Korv & Öl
I dagligvaruhandeln: 20 feb – 11 mars
Pris: 59 kr/st (ingår i entrébiljetten till Korvfestivalen)
Beräknad upplaga: 35.000 ex
Distribution: ca 7.000 återförsäljare runt om i landet samt på plats på Korvfestivalen.
Utförande: Glossy – tjockt magasin.
Antal sidor: 64 (9 st specifikt om korvfestivalen)

Taylor & Jones

Taylors and Jones tillverkar färska handgjorda korvar av högsta kvalitet och kan hittas hos återförsäljare runt om i landet.

Korvskola

Lär dig att krydda, stoppa och snurra egen korv. På korvskolan lär vi dig grunderna under 3.5 timmar och ni kommer gå hem med ca 3,5 kg korv per person.

Kursen hålls hos Taylors and Jones på Hantverkargatan 12 i Stockholm och kostar 750 kr/person man betalar på plats med betalkort, presentkort eller kontant

Korvkursen börjar 18:15 på vardagar och 16:00 på helgerna.

Vill man ge bort en korvkurs i present så kan presentkort endast köpas hos oss på Hantverkargatan 12,

Kontakt:

Taylor and Jones Butchers
Hantverkargatan 12
11221 Stockholm
Tel: 08 651 29 10
e-post: shop@taylorsandjones.com

Sorunda Korvfabrik

Vi har erfarenhet sedan 1973 i branschen, och arbetar därför med många fina gamla recept. Vår fabrik är i helt nyrenoverade lokaler med tillverkningsdelen i nytillbyggnad. Vi handknyter fortfarande många av våra korvar så man kan säga att även korvar är som hantverk. Vår största försäljning har varit på restauranggrossist sidan, men ökar nu starkt även hos butiker. Att våra korvar är populära har vi förstått efter uttalanden från konsumenterna när vi har haft våra demonstrationer i butikerna.

Vi har fått enorm respons från våra kunder och vill därmed jobba vidare på butikssidan. Vi hjälper gärna till med demonstrationer i butikerna för avsmakning av våra härliga korvar.

Kontakt

Sorunda Korvfabrik AB
Segersängsvägen 10
148 71 SORUNDA
Tel: 08-530 433 84
E-post: info@sorundakorvfabrik.nu

LRF Kött

LRF Kött är en branschavdelning med syfte att öka de svenska köttproducenternas lönsamhet, konkurrenskraft och tillväxt genom att bland annat arbeta med köttspecifik näringspolitik samt omvärlds- och marknadsanalys.

 

LRF Kött samarbetar även med olika branschorganisationer så som:

Svenskt Kött AB

Svenska Köttföretagen 

©2018 KORVFESTIVALER AB  INFO@KORVFESTIVALEN.SE 08-26 38 08

Log in with your credentials

Forgot your details?