Vad händer i korvbranschen?

Här kommer vi löpande lägga in branschnyheter från våra utställare.

 

 

CHARK-SM arrangeras för tionde gången

 

CHARK-SM är livsmedelsbranschens största evenemang med 500 deltagare, ett 100-tal charkföretag och drygt 50 av branschens viktigaste leverantörer. Tävlingen är öppen för charkuterier som är tillverkade i Sverige och säljs på den svenska marknaden. Över 750 charkuterier tävlar i 16 olika produktklasser och fokus är helt på kvalitet. Charkuteriernas kvalitet bedöms enligt tydliga kriterier och av en kunnig domarpanel. Första Chark-SM startades redan 2001 och har sedan 2002 anordnats vartannat år. Tävlingen är idag en viktig faktor i den svenska charkbranschen. Den 8 november 2018 arrangeras Chark-SM i Göteborg.

Arrangemanget är uppdelat i fyra delar; tävling, branschmässa, konferens, bankett och prisutdelning.
Boka in dagen i din kalender och delta i branschens viktigaste mötesplats med branschmässa, konferens och bankett. Under banketten tillkännages vinnarna från kvalitetstävlingen och de Svenska mästarna 2018 får lyfta pokalen! Dagen är öppen för charkbranschen. I dagsläget finns inget evenemang för allmänheten.

Huvudsponsorer
Som både huvud- och klassponsor marknadsför och exponerar du ditt företag mot hela charkbranschen. Huvudsponsorerna syns kontinuerligt under hela upptakten till Chark-SM, såväl som under Den Stora Charkdagen. På Chark-SMs branschmässa samlas hela charkbranschen på en och samma plats, vilket är ett unikt tillfälle att under lättsamma former träffa och mingla med dina viktigaste kunder.

Vi är glada och stolta att Culinar, Svenskt Kött, Svensk Charksupport och PCS Flavour är huvudsponsorer under Chark-SM 2018.  Är du intresserad av att vara utställare eller sponsor på Chark-SM 2018, kontakta vårt team på info@charksm.se. Du hittar även mer information här nedan.

Information om utställar- och sponsorpaketen Chark-SM 2018

Sponsorer och utställare från föregående Chark-SM

 

Viktiga datum 2018

Sista anmälningsdag för domare: 7 maj
Sista anmälningsdag för utställare/sponsorer: 8 juni
Sista anmälningsdag för tävlande: 12 sep
Inlämning av tävlande produkter: 3-5 okt
Sista anmälningsdag för banketten: 3 okt
Bedömningarna pågår: 9-10 okt
Sista anmälningsdag för konferensen: 19 okt
Den Stora Charkdagen: 8 nov

 

RISE Research Institute of Sweden Jordbruk och Livsmedel

Box 5401, 402 29  Göteborg
Telefon: 010-516 66 53
E-post: info@charksm.se
Läs mer på: www.charksm.se

Rolands Persson satsar nytt!

Korvkultur AB • Sockholm • Sweden, Ja så heter Roland Perssons nya korvsatsning. Tillsammans med två kollegor håller Roland, medlem i Korvakademien och vinnare av Årets Kock, som bäst på att fila på konceptutvecklingen och  vi ser mycket fram emot att följa denna korvresa som precis har börjat. Vi på korvfestivalen fick äran att prova några av deras korvar och vi kan minst sagt säga att Korvkultur är något stort på spåren! Självklart träffar ni Roland och hans kollegor på plats på Korvfestivalen 2018.

©2018 KORVFESTIVALER AB  INFO@KORVFESTIVALEN.SE 08-26 38 08

Log in with your credentials

Forgot your details?