GUIDAD KORVTUR
Boudin, Bratwurst, Chorizo, Kolbász, Kabanoss, Merguez, Salami, Salsicca, Wienerkorv. Ja varianterna på fantastiska korvar är många. Men vad är egentligen historien bakom respektive korvsort? Följ med på en guidad korvtur där du under ledning av en ledamot från Korvakademien får lära dig mer om korvens historia och smaka på festivalens guldkorn.

Vi kan utlova en upplevelse utöver det vanliga!

Lokal: Start i Korvakademiens monter
Pris: 100 kr/person
Tid: ca 30 minuter. Ny tur startar varje timme.
Antal plaster per tur: 10 personer
Övrigt: Vänligen var på plats 10 minuter innan er guidade tur börjar.

BOKA GUIDAD TUR

KORVPROVNING – FÖR DIG SOM ÄLSKAR KORV EXTRA MYCKET!
Gå på Korvprovning och följ med in i korvens värld. Under ca 45 minuter får ni smaka er igenom korvtyper från världens alla hörn, samtidigt som ni lär er mer om dess mångfald med allt från milda, starka, syrliga, och söta smaker. Givetvis får ni även smaka på passande tillbehör och matchande öl.

Ciceronerna för denna provning är stjärnkocken Roland Persson, Årets Kock och medlem i Korvakademien, och Martin Ragnar, entreprenör, forskare och författare med ett flertal boktitlar om just mat och dryck på meritlistan. Det dessa två herrar inte kan om korv och dryck i kombination, är knappast värt att veta.

Smaklig njutning!

Lokal: Riddarsalen
Pris: 250 kr/person
Tid: ca 45 minuter. Flera tillfällen per dag.
Åldersgräns: 18 år
Antal platser per provning: 60 personer
Övrigt: Vänligen var på plats 10 minuter innan provningen börjar.

BOKA KORVPROVNING

GÖR EGEN KORV PÅ PLATS
Under ledning av Korvexperter kan du som besökare på Korvfestivalen stoppa och snurra korv på plats. En upplevelse garanterat utöver det vanliga. Men se till att boka din plats, på senaste upplagan av Korvfestivalen sålde biljetterna snabbt slut.

Mer information och bokning av biljetter inom kort.

©2018 Korvfestivaler AB • info@korvfestivalen.se • 08-26 38 08 • Integritetspolicy

Log in with your credentials

Forgot your details?