Korvfestivalen 2016

KORVFESTIVALEN I STOCKHOLM 10 - 11 MARS 2018

VARMT VÄLKOMMEN PÅ KORVFESTIVALEN 10 – 11 MARS 2018

Korvfestivalen arrangeras den 10 - 11 mars 2018 på vackra NackaStrandsMässan i Stockholm.

Festivalen erbjuder besökarna ett unikt utbud av den bästa och mest spännande korven tillsammans med passande tillbehör och dryck.

Håll koll på denna hemsida som uppdateras löpande.

Välkomna!

VARMT VÄLKOMMEN TILL KORVFESTIVALEN I STOCKHOLM 10 – 11 MARS 2018!

För fjärde gången arrangeras nu Korvfestivalen i Stockholm på vackra NackaStrandsMässan.

Senast det begav sig, 2016, lockade festivalen ca 50 utställare och nästan 6000 besökare och vår målsättning är att denna underbara korvfest ska växa ytterligare.

FESTIVALEN MED FOKUS PÅ KORV, KORV, OCH ÅTER KORV
Som utställare välkomnas så väl svenska som internationella korvtillverkare att medverka som utställare. Dessutom medverkar utställare med passande tillbehör så som ketchup, senap, bröd mm.

TÄVLINGAR MED STOR NATIONELL UPPMÄRKSAMHET
På korvfestivalen delar Korvakademien ut sina åtråvärda utmärkelser för bl.a. Årets Korvprofil, Årets Korvkrog, Årets Festivalkorv m.m. Utmärkelserna röner stor uppmärksamhet så väl nationellt som internationellt.

I SAMARBETE MED KORVAKADEMIEN
Korvfestivalen arrangeras i samarbete med Korvakademien. Akademien är en ideell föreningen som bildades 1991 och består av 12 ledamöter. Den syftar till att höja korvens anseende i samhället, öka utbudet av god korv, placera korven i rätt sällskap samt öka korvens användningsområde. Under kalenderåret genomför Korvakademien en rad olika aktiviteter, Korvfestivalen är en av dem!

Välkommen att höra av er till oss för mer information om Korvfestivalen, bokning av monterplats samt om fler möjligheter att synas i samband med Korvfestivalen!

Med vänlig hälsning

Sören Lundström
VD & Korvgeneral

Arrangör: Korvfestivaler AB i samarbete med Korvakademien – +46 706 36 96 20 – info@korvfestivalen.se