VÄLKOMMEN TILL KORVFESTIVALEN

Nästa Korvfestivalen arrangeras i Göteborg 11 – 12 oktober. Vi uppdaterar vår hemsida löpande med information.


Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla Korvälskare. Här möter du som besökare svenska såväl som internationella producenter, som bjuder på både nya och gamla Korvklassiker, spännande och innovativa korvtillbehör tillsammans med ett passande dryck.

På korvfestivalen finns många intressanta och spännande föreläsningar, Korvprovningar och Korvkurser att del del av. Lyssna till Korvens historia eller ta chansen att göra egen Korv på plats under ledning av Sveriges främsta experter. På stora scenen presenteras ett omfattande program, bland annat de senaste Korvtrenderna och Sveriges bästa kockar tävlar om att göra de godaste Korvrätterna. Det blir även debatter, prisutdelningar och mycket mer.

SÅ GÅR DET TILL
När du kommer till Korvfestivalen är du välkommen att vandra runt bland alla våra utställare och botanisera i deras unika utbud av Korv och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på små smakprover av sina produkter, med förhoppningen att du ska fatta tycke och köpa med dig en förpackning, eller två, hem. En del utställare säljer även ”lättare” Korvmåltider, exempelvis Korv med bröd, så ni gör bäst i att komma hungriga till Korvfestivalen.

Hos de flesta utställarna går det bra att betala med Swish eller kort. I Münchenbryggeriets barer erbjuds dryckesalternativ speciellt framtagen för att passa till just Korv. Varför inte prova Münchenbryggeriets egna öl där en bryggd är producerad unikt för Korvfestivalen. I vår champagnebar kan du prova på konceptet ”bubbels n´ Dogs, vem gillar liksom inte champagne och Korv i kombo?! Självklart finns klassiska alkoholfria alternativ, så som exempelvis Pucko, att avnjuta för båda vuxna och barn.

KORVPROVNING, GUIDAD TUR OCH GÖR EGEN KORV PÅ PLATS
Älskar du korv extra mycket? Då bara måste du boka in dig på någon av våra guidade korvturer eller Korvprovningar. Är du redo för att prova att göra egen korv så finns även den möjligheten på plats på festivalen.

FÖRETAG & GRUPPER
Är ni ett företag eller en större grupp som letar efter en upplevelse ni sent kommer glömma? Ta med dig kollegor, kunder eller vänner till Korvfestivalen! Vi rekommenderar fredagen för just denna typ av aktivitet och skräddarsyr ert besök så att det passar just era önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer och sätter ihop en offert som matchat era önskemål.

ETT GEDIGET SCENPROGRAM
Vad vore Korvfestivalen utan vårt omtalade scenprogram? Under ledning av moderatorerna, tillika Korvälskarna och ledamöter i Korvakademien, Jan Scherman och Ulf Elfving får du som besökare möjligheten att lyssna till spännande intervjuer, föreläsningar och debatter. Kända kockar tävlar i roliga Korvdueller, Korvproducenter berättar om deras kunskaper och erfarenheter om att producera Korv. Och vem vet, kanske dyker det upp en och annan kändis och berättar om sin relation till Korv!

 

Hemsidan uppdateras löpande med information, och har du frågor är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort.

VARMT VÄLKOMNA TILL KORVFESTIVAL!

©2019 Korvfestivaler AB • info@korvfestivalen.se • 08-26 38 08 • Integritetspolicy

Log in with your credentials

Forgot your details?