fbpx

KÖP BILJETTER TILL KORVFESTIVALEN I STOCKHOLM
Välkommen till 6:e upplagan av Korvfestivalen i Stockholm den 6 – 8 mars på anrika Münchenbryggeriet. Kom och förkorva dig i ett unikt utbud av både svensk och internationell Korv, tillsammans med klassiska och nya tillbehör och passande drycker. Vi rekommenderar att redan nu förköpa din biljett till dig och dina vänner eftersom de senaste upplagorna av festivalen varit slutsålda. I mån av plats går det även att köpa biljett på plats i entrén.

OLIKA DAGAR = OLIKA BESÖKARE
Korvfestivalen arrangeras under tre dagar. Naturligtvis är du välkommen den dag som passar just dig bäst, men de olika dagarna har också lite olika fokus bland besökarna:

På FREDAGEN när vi öppnar kl. 15 brukar de som jobbar i branschen hänga på låset för att spana in vad som är på gång inom branschen. Denna dag är också ett utmärkt tillfälle för företag att besöka Korvfestivalen tillsammans med kollegor och kunder eller för kompisgänget för att avrunda veckan med en smakupplevelse utöver det vanliga.

LÖRDAGEN är vår populäraste dag. Då kommer Korvälskare från både när och fjärran och i alla åldrar för att förkorva sig bland våra utställares produkter.

SÖNDAGEN är en dag för hela familjen. Det är gratis inträde för barn upp till 12 år som även erbjuds att gå ”barnens korvpromenad” för att lära sig mer om just korv.

Passa på att säkra din biljett, vid senaste genomförandet av Korvfestivalen sålde förköpsbiljetterna slut.

DATUM & ÖPPETTIDER
Fredag 6 mars kl. 15 – 20
Lördag 7 mars kl. 10 – 18
Söndag 8 mars kl. 10 – 16

BILJETTER
Förköp fredag: 160 kr – gäller entrén under hela fredagen.
Förköp lördag: 180 kr – gäller en specifik entrétid för bästa besökarupplevelse.
Förköp söndag: 160 kr – gäller entrén under hela söndagen.

Barn: <12 år: Gratis entré på söndagen i målsmans sällskap.

På plats i entrén, i mån av plats: 200 kr. Vi rekommenderar dock alltid förköp, för smidigare entré på plats.

Biljetterna är ej personliga och går utmärkt att exempelvis ge bort som present.

BRANSCHBILJETT
För dig som jobbar i branschen och finner ett intresse av att eventuellt göra affärer med våra utställare och/eller kanske vill komma och göra en trendspaning så erbjuder vi en kostnadsfri biljett som berättigar entré till festivalen fredag 6 mars kl. 15 – 15:30. Ni får sedan självklart stanna så länge ni önskar. För att erhålla denna biljett skickar ni ett mail till info@korvfestivalen.se, med ert fullständiga företagsnamn, org.nummer, kontaktuppgifter och namn + namn på eventuella kollegor.

VIKTIG INFORMATION – SPECIFIK ENTRÉTID PÅ LÖRDAGEN
Om ni väljer Ordinarie förköpsbiljett på lördagen behöver ni välja entrétid. Biljetterna är indelade i fem olika entrétider och innebär att man måste komma till festivalen under den tid som lördagsbiljetten berättigar entré.  Systemet skapar ett jämnare flöde av besökare under dagen och ger er som besökare en bättre upplevelse. Väl inne på festivalen får ni stanna så länge ni önskar. Vänligen notera att lördagsbiljetten är ogiltig när er entrétid har gått ut.

ENTRÉTIDER LÖRDAG
Kl. 10:00 – 11:30
Kl. 11:30 – 13:00
Kl. 13:00 – 14:30
Kl. 14:30 – 15:30
Kl. 15:30 – 18:00

KÖP BILJETT

©2021 Korvfestivaler AB • info@korvfestivalen.se • 08-26 38 08 • FacebookInstagramIntegritetspolicy

Log in with your credentials

Forgot your details?