KÖP BILJETTER TILL KORVFESTIVALEN, STOCKHOLM 2019
Välkommen till den femte upplagan av Korvfestivalen i Stockholm den 8-10 mars på Münchenbryggeriet. Kom och förkorva dig i ett unikt utbud av både svensk och internationell Korv, tillsammans med klassiska och nya tillbehör och passande drycker. Köp biljett i entrén (i mån av plats) eller säkra din plats på festivalen redan nu genom förköp av biljetter till dig och dina vänner.

OLIKA DAGAR = OLIKA BESÖKARE
Korvfestivalen arrangeras under tre dagar. Naturligtvis är du välkommen den dag som passar just dig bäst. Men har du möjlighet att välja dag, så följer här en beskrivning hur besökarna ser ut under respektive dag (baserat på tidigare och lite grov generaliserat av oss och våra utställare):

För första gången har vi öppet på en FREDAG. Denna dag öppnar vi upp för att vi tänker oss att du som jobbar i branschen ska kunna hänga på låset och komma och spana in vad son händer inom ditt gebit. Denna dag hoppas vi även på att många företag besökare Korvfestivalen tillsammans med kollegor och kunder. Förhoppningsvis kommer även många Stockholmare efter jobbet för att påbörja helgen med en smakupplevelse utöver det vanliga.

På LÖRDAGEN, som är vår populäraste dag, kommer Korvälskare från hela vårt långa land och grannländer.

SÖNDAGEN är en dag för hela familjen och då vi även erbjuder fri entré för alla barn upp till 12 år i målsmans sällskap.

Passa på att säkra din biljett, förra gången Korvfestivalen arrangeras sålde förköpsbiljetterna slut.

DATUM & ÖPPETTIDER
Fredag 8 mars kl. 15 – 20
Lördag 9 mars kl. 10 – 18
Söndag 10 mars kl. 10 – 16

Förköp: 160 kr.
På plats i entrén: 190 kr ( i mån av plats).
På söndagen går barn upp till 12 år gratis i målsmans sällskap!

VIKTIG INFORMATION
På lördagen är biljetterna indelade i tre olika entrétider för att ge dig som besökare en bättre upplevelse. Det innebär att man måste komma under den tid som lördagsbiljetten berättigar entré. Väl inne på festivalen får du stanna så länge du vill, orkar och kan. Vänligen notera att lördagsbiljetten är ogiltig när er entrétid har gått ut.

ENTRÉTIDER LÖRDAG
Kl. 10:00 – 11:30 (slutsåld)
Kl. 12:00 – 14:00 (slutsåld)
Kl. 14:30 – 18:00

KÖP BILJETT

©2019 Korvfestivaler AB • info@korvfestivalen.se • 08-26 38 08 • Integritetspolicy

Log in with your credentials

Forgot your details?