fbpx

TA MED KUNDER OCH KOLLEGOR TILL KORVFESTIVALEN
Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla korvälskare och arrangeras under mottot: Smaka korv, prata korv, lär om korv! Kom och förkorva er i ett unikt utbud av både svensk och internationell korv tillsammans med spännande korvtillbehör och matchande dryck i form av öl och champagne.

Korvfestivalen, som gör premiär i Göteborg den 11 – 12 oktober på vackra Eriksbergshallen, ett stenkast från city, är en utmärkt företagsaktivitet som möjliggör att tillsammans med kollegor och kunder, avrunda arbetsveckan med en smakupplevelse utöver det vanliga.

VI HJÄLPER TILL ATT SKRÄDDARSY ERT BESÖK!
Er upplevelse har högsta fokus för oss som arrangör och därför hjälper vi er gärna att skräddarsy ert besök på Korvfestivalen. Beroende era förutsättningar sätter vi ihop ett paket som passar just era önskemål och ni betalar smidigt mot faktura. Är ni en större grupp vänner som planerar ett besök hjälper vi naturligtvis er också att skräddarsy ert besök.

På Korvfestivalen minglar ni runt bland alla våra utställare och botaniserar i deras unika utbud av korv och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på små smakprover av sina produkter, och förhoppningsvis hittar ni en eller flera favoriter att köpa med er hem.  I vår champagnebar kan ni prova på konceptet ”Bubbels n´ Dogs, champagne och korv i en spännande smakkombination! Självklart erbjuds också alkoholfria alternativ, så som klassikern Pucko. På plats finns många intressanta föreläsningar, smakrika korvprovningar och olika korvkurser att del av. Lyssna exempelvis till korvens historia eller ta chansen att göra egen korv på plats under ledning av Sveriges främsta experter.

PRISEXEMPEL:
Entrébiljett 151 kr exkl moms
Korvsafari: 94 kr exkl moms
Korv- och ölprovning: 236 kr exkl moms

Varmt välkomna att höra av er till oss, så hjälper vi till med er bokning!

08-26 38 08 / info@korvfestivalen.se

©2019 Korvfestivaler AB • info@korvfestivalen.se • 08-26 38 08 • FacebookInstagramIntegritetspolicy

Log in with your credentials

Forgot your details?