TA MED KUNDER OCH KOLLEGOR TILL KORVFESTIVALEN 8 – 10 MARS
Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla korvälskare och arrangeras under mottot: Smaka korv, prata korv, lär om korv! Kom och förkorva er i ett unikt utbud av både svensk och internationell korv tillsammans med spännande korvtillbehör och matchande dryck i form av öl och champagne.

För femte gången arrangerar vi nu Korvfestivalen, som i år går av stapeln den 8 – 10 mars mitt i centrala Stockholm i Münchenbryggeriets anrika lokaler. Årets upplaga av Korvfestivalen bjuder på många spännande nyheter, bland annat utökas festivalen med ytterligare en dag och inkluderar nu även fredagen. Det ger er som företag en utmärkt möjlighet att tillsammans med kollegor och kunder, avrunda arbetsveckan med en smakupplevelse utöver det vanliga.

VI HJÄLPER TILL ATT SKRÄDDARSY ERT BESÖK!
Er upplevelse har högsta fokus för oss som arrangör och därför hjälper vi er gärna att skräddarsy ert besök på Korvfestivalen. Beroende era förutsättningar sätter vi ihop ett paket som passar just era önskemål och ni betalar smidigt mot faktura.

På Korvfestivalen minglar ni runt bland alla våra utställare och botaniserar i deras unika utbud av korv och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på små smakprover av sina produkter, och förhoppningsvis hittar ni en eller flera favoriter att köpa med er hem. Passa även på att prova Münchenbryggeriets egna öl, där en bryggd är producerad unikt för Korvfestivalen. I vår champagnebar kan ni prova på konceptet ”Bubbels n´ Dogs, champagne och korv i en spännande smakkombination! Självklart erbjuds också alkoholfria alternativ, så som klassikern Pucko. På plats finns många intressanta föreläsningar, smakrika korvprovningar och olika korvkurser att del av. Lyssna exempelvis till korvens historia eller ta chansen att göra egen korv på plats under ledning av Sveriges främsta experter.

PRISEXEMPEL:
Entrébiljett 151 kr exkl moms
Guidade korvtur: 94 kr exkl moms
Korvprovning: 200 kr exkl moms

Varmt välkomna att höra av er till oss, så hjälper vi till med er bokning!

08-26 38 08 / info@korvfestivalen.se

©2019 Korvfestivaler AB • info@korvfestivalen.se • 08-26 38 08 • Integritetspolicy

Log in with your credentials

Forgot your details?